Kinesioteippaus

Kinesioteipin ajatus on tukea kehon omaa paranemisprosessia. Se ei pakota kehoa toimimaan tietyllä tavalla vaan ennemminkin luo sille mahdollisuuden ja edellytykset toimia optimaalisesti. Lihaksiin teippaus ei suoranaisesti vaikuta, mutta vaikutus tulee mm. fascian (kalvorakenteen) sekä hermoston kautta.

Kinesioteippaus:

    • Aktivoi, rentouttaa tai rauhtoittaa lihaksia
    • Vähentää ihon ja lihasten kautta koettua kipua
    • Lisää lymfavirtausta (poistaa turvotusta)
  • Vähentää kudokseen kohdistuvaa painetta

Ongelmia, joissa kinesioteipistä on apua:

Liikkuvuuden rajoittuneisuus, jännityspäänsärky, olkapään ruhjevammat, ahdas / jäätynyt olkapää, ryhtiongelmat, kiertäjäkalvosin-ongelmat, yliojentuneet nivelet, tennis- /golfarin kyynärpää, juoksijan / hyppääjän polvi, kylkiluunmurtuma tai -vamma, välilevyn pullistuma, epämääräiset kivut (selkä, polvi, olkapää..), akuutti vamma, turvotuksen vähentäminen, leikkauksen jälkitila, polven / olkapään hallinnan parantaminen, polven kierukkavammat, polven sivusidevammat, polven linjauksen ohjaaminen, Osgood-Schlatter, polven nivelrikko, penikkatauti, venähdykset, akillesjännekivut, plantaarifaskiitti jne.

Kurssilla käydään läpi kinesioteippausta teoriassa ja harjoitellaan erilaisia teippausmenetelmiä ja tapoja käytännössä. 

Kurssi ei vaadi pohjakoulutusta

Koulutuksen ajankohta avoin

  • Kouluttajina: Linda Nevalainen ja Karoliina Isopahkala
  • 120 € (sis. alv 24%,  salaattilounaan, kahvit ja todistuksen).

VOIT ILMOITTAUTUA KOULUTUKSIIN TÄÄLTÄ

Voit peruuttaa ilmoittautumisesti ilmaiseksi 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen kurssin voi perua maksutta esittämällä lääkärintodistuksen. Muuten veloitamme peruutuksesta 50 % kurssin hinnasta. Jos osallistuja ei saavu kurssille lainkaan, eikä ole perunut ilmoittautumistaan, joudutaan veloittamaan täysi maksu.