Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta suoritetaan asiakkaan istuessa tuolilla ja se kohdistuu selkään, hartioihin, niskaan, rintaan, käsivarsiin sekä koko pään alueelle. Se saa juurensa Ayurvedasta (elämän tieto), jonka mukaan terveys koostuu fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainosta.

Sen tarkoituksena on lisätä elinvuosia ja edistää täydellistä terveyttä. Päähieronnan
syntyhetket ovat 1000 vuoden takana intialaisten perheiden perinteissä.

Sieltä lähtien tämän hieronnan tarkoituksena on ollut hoitaa koko kehoa kokonaisvaltaisesti ja nykyäänkin se on hoitomuotona sekä rentouttava että nhs-alueen vaivoja hoitava. Intialaisen päähieronnan on länsimaihin tuonut ja kehittänyt Englannissa asuva intialaissyntyinen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta. Mehta kehitti tämän hoitomuodon yhdistämällä länsimaisen nhs-hieronnan ja intialaisen päähieronnan, ja nykyään useassa Euroopan maassa intialainen päähieronta on tullut tutuksi. Suomeen hoitomuoto saapui 90-luvulla ja tänä päivänä ihmisten mielenkiinto sitä kohtaan on suuresti lisääntynyt.

Kurssi ei vaadi pohjakoulutusta.

  • Koulutusajankohta avoin

VOIT ILMOTTAUTUA KOULUTUKSIIN TÄÄLTÄ.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesti ilmaiseksi 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen kurssin voi perua maksutta esittämällä lääkärintodistuksen. Muuten veloitamme peruutuksesta 50 % kurssin hinnasta. Jos osallistuja ei saavu kurssille lainkaan, eikä ole perunut ilmoittautumistaan, joudutaan veloittamaan täysi maksu.